Voorwaarden

Algemene voorwaarden verhuur

 

 1. Wij verwachten na afloop van de huurperiode het gehuurde object compleet, droog en netjes retour. Eventuele noodzakelijke reinigings- en/of reparatiekosten (zulks ter beoordeling van Olthof Verhuur) kunnen door ons in rekening worden gebracht.
 2. Betaling van de huur dient bij het ophalen van de gehuurde materialen (liefst) contant te worden voldaan. Indien de betaling niet vooraf wordt voldaan, wordt het te verhuren artikel niet meegegeven. U kunt betalen à contant of met de pin (eventuele borg kan niet worden gepind, uitsluitend contant worden betaald).
 3. Het 3-daagse arrangement houdt in: dag 1 ophalen, dag 2 feest, dag 3 terugbrengen.
  Het 5-daagse arrangement betekent: dag 1 ophalen, dag 5 terugbrengen.
  Het 7-daagse arrangement is dag 1 ophalen, dag 7 retourneren.
 4. Ophalen en retourneren is elke dag om 18.00 uur. Wij hanteren vaste tijden i.v.m. andere werkzaamheden overdag.
 5. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen de dag en het tijdstip van halen en brengen te wijzigen.
 6. De huurder haalt het artikel op het afgesproken tijdstip op en brengt deze compleet, onbeschadigd en schoon en droog terug op het afgesproken tijdstip.
 7. De huurtijd kan verlengd worden mits het artikel niet opnieuw gereserveerd is.
 8. De huurder is verantwoordelijk voor het gehuurde artikel gedurende de huurperiode.
 9. Het is de huurder niet toegestaan andere voorwerpen op/aan het artikel aan te brengen, te beschrijven of te beplakken, i.v.m. beschadiging en verkleuring.
  Er mag GEEN ducttape (of ander tape/plakband) gebruikt worden op onze poppen, banners of spandoeken.
 10. Indien het gehuurde artikel schade heeft oplopen of wegens diefstal is vermist, dan zijn de kosten voor de rekening van de huurder.
 11. Alle huurobjecten en toebehoren blijven eigendom van Olthof Verhuur.
 12. Bij het eerder retourneren van het gehuurde artikel wordt geen geld retour gegeven.
 13. Bij het te laat retourneren van het gehuurde artikel wordt een bedrag van € 10,= per object in rekening gebracht.
 14. Het huren van een object geschiedt op eigen risico. Olthof Verhuur is niet aansprakelijk voor welke schade, ontstaan gedurende de huurperiode aan huurder, derden en/of goederen.
 15. De trouwboog wordt geleverd compleet met foam roosjes. Het is niet toegestaan om roosjes van crêpepapier in de boog te hangen, i.v.m. afgeven van de kleur bij regen. Indien dit toch gebeurt en het crêpepapier heeft afgegeven op de boog, dan wordt dit in rekening gebracht, zulks ter beoordeling van Olthof Verhuur.
 16. De trouwboog dient opgehaald te worden met een aanhanger, busje of grote stationwagen met ruime lege kofferruimte met neergeklapte achterbank. Wij behouden ons het recht voor de trouwboog niet mee te geven, indien de huurder de boog in een te klein voertuig wil vervoeren. Zulks ter beoordeling van Olthof Verhuur.
 17. Onze artikelen mogen tijdens de huurperiode niet uitgeleend of verhuurd worden aan derden.

 18. Huurder kan Olthof Verhuur op geen enkele wijze aansprakelijk stellen voor schade of persoonlijke ongevallen die voortvloeien uit het gebruik van onze artikelen.
 19. De blowers en LED-lampen zijn weersbestendig en kunnen tegen regen, echter de stekkers dienen afgedekt te worden om schade te voorkomen. Bij het niet opvolgen van dit advies en voor de daaruit ontstane schade is Olthof Verhuur niet aansprakelijk.
 20. Defecten aan blowers/LED-lampen of beschadigingen aan het gehuurde object dienen per omgaande telefonisch te worden gemeld, zodat wij u ook per omgaande kunnen voorzien van een alternatief. Achteraf melden dat iets al beschadigd of defect was, daar kunnen wij geen actie meer op ondernemen, daarvoor kunnen reparatiekosten in rekening worden gebracht en geeft ook geen recht op restitutie.
 21. De bijbehorende blower mag niet in de transporttas en haringen dient u in het aparte zakje te vervoeren.
  Alle touwen dienen aan de opblaasfiguren te blijven zitten en ontdaan te zijn van alle knopen.
 22. Vanaf windkracht 5 houden wij het recht voor om uw reservering van een opblaasfiguur te annuleren, vanwege het risico op stormschade.
 23. Wij behouden ons het recht voor om zonder opgave van redenen een aanvraag of reservering te weigeren en/of een borg van (minimaal) € 50,= te vragen voor het gehuurde.
 24. Eventuele borg dient altijd contant te worden voldaan en kan dus niet gepind worden. Indien je de borg niet contant bij je hebt, kun je deze alsnog gaan pinnen in het dorp óf we verrekenen de transactiekosten van het gepinde borgbedrag met de borg.

Bedankt voor uw medewerking!

 

Download
Algemene voorwaarden huren bij Olthof Verhuur
Voorwaarden verhuur.pdf
Adobe Acrobat document 116.2 KB